Om SFO

Til skolerne i Elev og Hårup hører en skolefritidsordning med to afdelinger:

• SFO Spirillen på Elev Skole
  • SFO Reden på Hårup Skole

Pædagogisk leder på Elev Skole, Peter Kilden Grøn, er også leder af SFO Spirillen.
Leder af indskolingen på Hårup Skole, Hanne Jeppesen, er også leder af SFO Reden.

I Spirillen og Reden vil vi gerne give jeres barn nogle gode fritidsoplevelser og udfordringer - samt en række sociale færdigheder.

Vores pædagogiske arbejde bygger derfor på følgende begreber:

• Tryghed
  • Omsorg
  • Tillid
  • Respekt
  • Ansvar
  • Nærvær
  • Fantasi
  • Humor

Derudover er der en række ting, som vi især lægger vægt på i vores daglige arbejde:

• Opstart af nye børn
  • Venskaber mellem børn
  • Samarbejdet SFO/ undervisning
  • Sproget og omgangstonen i huset
  • Kost og madvaner
  • Bevægelse

I SFO Spirillen og SFO Reden har vi altid tid til en snak med forældre. Vi forventer, at I henvender jer, hvis I har noget på hjerte - såvel ris osm ros - samt at tingene bliver sagt på en konstruktiv måde, som muliggør vores videre samarbejde. Vi forventer også, at I holder jer orienteret via ForældreIntra, vores nyhedsbreve og anden information.

SFO Hårup Skole tlf. 22 24 74 49

SFO Hårup skole Miniklubben tlf. 22 24 65 97

SFO Elev Skole tlf. 87 13 63 40

Her kan du bl.a. læse om:

• pladsgaranti
  • forældrebetaling