Ny elev

Indskriv i børnehaveklasse

Skoleskift

Velkommen

Første skoledag er altid noget helt særligt, og sådan er det også på skolerne i Elev og Hårup. Vi glæder os til at tage imod jeres børn og ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde.

I 0.-klasserne veksler dagen mellem planlagte aktiviteter og leg, som udvikler børnenes sproglige, udtryksmæssige og sociale færdigheder. Leg og motion udgør også et centralt element i de efterfølgende klassetrin, og i skolerne er studietid og faglig fordybelse en integreret del af skoledagen.

Vi gør meget for at fremme sammenholdet og fællesskabsfølelsen mellem eleverne på tværs af klasser og årgange. Hvert år har vi temadage, hvor klasserne f.eks. dyster i forskellige sportsgrene. De fælles oplevelser bidrager til at skabe bedre forståelse for hinanden, og de ældre elever lærer at tage ansvar for de yngre elever.

Se billeder fra tidligere arrangementer i skolernes fotoalbum >>

Læs mere om skolerne i Elev og Hårup her >>

Kommunikation mellem skole og hjem
På hjemmesiden finder du masser af praktisk information om Hårup Skole og Elev Skole. Hjemmesiden rummer også gode muligheder for kommunikation mellem skole og hjem, og derfor benytter vi os i det daglige af elektronisk kommunikation i stedet for skriftlig kommunikation. Dette foregår via hjemmesidens lukkede områder (skolens intranet), som kræver login:

• ForældreIntra
  • ElevIntra

Via vores nyhedsbrev holder vi jer orienteret om stort og småt, og I har også mulighed for at følge dagligdagen via skolernes side på Facebook >>

Kontakt skolerne